Quote
5283 2

Företagshälsovård

Att ha en frisk och motiverad personal är en av de största tillgångar ett företag kan ha. Kiropraktisk behandling minskar risken för arbetsskador och sjukskrivningar. Genom att få förklarat vad som hänt med kroppen och varför man fått sina besvär är det lättare att förstå vad man bör förändra när det gäller ergonomi på jobbet och hemma, samt träning.

Rightbarimage
Anna Hellberg
-Uppsala
För mig är det viktigt att känna trygghet och förtroende för den som ska behandla mig, , det är ju min kropp det handlar om. Hos Trulssons kiropraktik behöver jag aldrig tvivla. Tack vare kompetens och erfarenhet har jag blivit hjälpt med mina problem och det har oftast bara krävt en eller två behandlingstillfällen.
Eva Allestedt
-Skogstibble
Eva-Lena har behandlat mig under många år nu. Jag har alltid haft en stor respekt för hennes kunnande och är tacksam för att jag fått ta del av den. Hon har också fungerat som en positiv och entusiasmerande klippa med träningstips och visdomsord. Jag har sagt det många gånger förut men säger det igen "behandlingen har varit värd varenda krona" den hjälper mig att fungera i vardagen!