Quote
IMG 1073

TRÄNING

Att träna är bra för kroppen men att träna rätt är bättre. Att träna fel resulterar i de flesta fall till att man antingen förvärrar de problem man redan har eller skapar nya. Då kan en behandling och genomgång av hur du tränar vara bra. Du får råd om vad som är bra för just dig och med hänsyn till hur mycket tid du kan lägga på din träning. Kanske handlar det om någon minut några gånger i veckan, eller betydligt mer? T.ex kan en del stretch- och träningsövningar vara direkt olämpliga vid vissa typer av ryggbesvär.

Rightbarimage
Anna Hellberg
-Uppsala
För mig är det viktigt att känna trygghet och förtroende för den som ska behandla mig, , det är ju min kropp det handlar om. Hos Trulssons kiropraktik behöver jag aldrig tvivla. Tack vare kompetens och erfarenhet har jag blivit hjälpt med mina problem och det har oftast bara krävt en eller två behandlingstillfällen.
Eva Allestedt
-Skogstibble
Eva-Lena har behandlat mig under många år nu. Jag har alltid haft en stor respekt för hennes kunnande och är tacksam för att jag fått ta del av den. Hon har också fungerat som en positiv och entusiasmerande klippa med träningstips och visdomsord. Jag har sagt det många gånger förut men säger det igen "behandlingen har varit värd varenda krona" den hjälper mig att fungera i vardagen!